דירה בכיכר מילאנו

שיפוץ יסודי לדירת 70 מ"ר

תל-אביב

2013

צילום איתי גדרון

1_Apartment.jpg
2_Apartment.jpg
3_Apartment.jpg
4_Apartment.jpg
5_Apartment.jpg
6_Apartment.jpg
7_Apartment.jpg
9_Apartment.jpg
10_Apartment.jpg
12_Apartment.jpg
13_Apartment.jpg

עיצוב פנים לדירה הצופה על כיכר מילאנו בתל אביב, כ- 70 מ"ר. הדירה מיועדת לזוג צעיר שמבלה את רוב שעות היום בעבודה מחוץ לבית, ורוצה לחזור בערב לחלל נעים ואוהב.

לדירה 3 כיווני אויר המאפשרים להכניס אור טבעי כמעט לכל נקודה בחלל. מאחר והיא ממוקמת בקומה העליונה של הבניין יכולנו לשנות את מיקומי התשתיות והתכנון היה גמיש ולא תלוי במערכת הקיימת. פרט זה אפשר לנו לפתוח (בחזרה) את מרפסת השמש שהייתה חלק מהסלון הישן של הדירה. ולעצב שם פינת ישיבה נעימה וירוקה המשקיפה על הרחוב. יצרנו "אופן ספייס" בין המטבח והסלון שנותן מראה של חלל גדול ומזמין. את הכניסה לדירה הפכנו לפינת עבודה אינטימית, ועל קיר הכניסה עיצבנו ספריית עץ צבעונית המקבלת את פניי הדיירים.

עיצוב הפנים של הדירה ובחירת החומרים הייתה כמו הליכה על חבל דק בין המראה המודרני של קוים נקיים וחומרים בהירים, לבין המראה הנונשלנטי התל-אביבי הישן. על כן בחרנו לשלב בין רצפת עץ לבין האריחים המצוירים במטבח ובמרפסת, להשאיר קורת הבטון החשופה, ולהשתמש בחיפוי קרמיקה לבנה.

Studio Itay Gidron

arrow_up.png