בליקר בייקרי אנד מיט
Bleecker Bakery
& Meat

רשת מסעדות

אלונים

2014

צילום אור מני

1_Bleecker Alonim.jpg
2_Bleecker Alonim.jpg
3_Bleecker Alonim.jpg
4_Bleecker Alonim.jpg
5_Bleecker Alonim.jpg
6_Bleecker Alonim.jpg
7_Bleecker Alonim.jpg
8_Bleecker Alonim.jpg
9_Bleecker Alonim.jpg

בליקר בייקרי אנד מיט בצומת אלונים היא מסעדה בשרית הפונה לתושבי האזור, ומטיילים שעוצרים למנוחה וארוחה בצומת אלונים. זהו הסניף הבשרי הראשון של בליקר בייקרי. האתגר בעיצוב המסעדה היה ליצור קונספט חדש המבוסס על מוטיבים מוכרים של הסניפים החלביים, ובעזר שינוי לוח החומרים והגוונים לייצר אוירה בשרית וחגיגית יותר. בסניף זה תכננו ספסל ישיבה ארוך, ישיבת "דיינר" המזוהה עם פונדק דרכים, ומעליו מתנסה קיר מצופה בריקים עם אלמנטים עיצוביים. את פרט התאורה מעל הספסל תכננו במטרה לייצר אינטימיות ותנועה באזור זה.

בליקר בייקרי אנד מיט הינה רשת מסעדות המציעה מגוון מנות בשריות. מסעדות אלו נולדו מהרצון של רשת בליקר לתת מענה לקהל הלקוחות החילוני וחובב הבשר שלה. בסניפים אלו חשוב היה לנו ליצור אוירה חגיגית ומאופקת ולשמר את החוויה הקלילה והמנחמת. על כן לוח החומרים הפך לכהה יותר, להבדיל מסניפי בליקר בייקרי החלביים. גם התאורה חמה ונמוכה יותר, ומתאימה לאירוח בשרי יותר.

בליקר בייקרי אנד מיט
Bleecker Bakery
& Meat

רשת מסעדות

אלונים

2014

צילום אור מני

1_Bleecker Alonim.jpg
2_Bleecker Alonim.jpg
3_Bleecker Alonim.jpg
4_Bleecker Alonim.jpg
5_Bleecker Alonim.jpg
6_Bleecker Alonim.jpg
7_Bleecker Alonim.jpg
8_Bleecker Alonim.jpg
9_Bleecker Alonim.jpg

בליקר בייקרי אנד מיט בצומת אלונים היא מסעדה בשרית הפונה לתושבי האזור, ומטיילים שעוצרים למנוחה וארוחה בצומת אלונים. זהו הסניף הבשרי הראשון של בליקר בייקרי. האתגר בעיצוב המסעדה היה ליצור קונספט חדש המבוסס על מוטיבים מוכרים של הסניפים החלביים, ובעזר שינוי לוח החומרים והגוונים לייצר אוירה בשרית וחגיגית יותר. בסניף זה תכננו ספסל ישיבה ארוך, ישיבת "דיינר" המזוהה עם פונדק דרכים, ומעליו מתנסה קיר מצופה בריקים עם אלמנטים עיצוביים. את פרט התאורה מעל הספסל תכננו במטרה לייצר אינטימיות ותנועה באזור זה.

בליקר בייקרי אנד מיט הינה רשת מסעדות המציעה מגוון מנות בשריות. מסעדות אלו נולדו מהרצון של רשת בליקר לתת מענה לקהל הלקוחות החילוני וחובב הבשר שלה. בסניפים אלו חשוב היה לנו ליצור אוירה חגיגית ומאופקת ולשמר את החוויה הקלילה והמנחמת. על כן לוח החומרים הפך לכהה יותר, להבדיל מסניפי בליקר בייקרי החלביים. גם התאורה חמה ונמוכה יותר, ומתאימה לאירוח בשרי יותר.

Studio Itay Gidron

arrow_up.png
SIMBLAWebsite Builder